-

Megkínozta a koronavírus, most drámai bejelentést tett Barta Sylvia!Barta Sylvia két hónapig feküdt otthon, miután tavaly elkapta a vírust, rettenetesen megkínozta a kór.

Sőt, még hónapokkal a betegség után is bőrelváltozásokról, a sportolástól teljesen független izom- és ízületi fájdalmakról, illetve memória- és látás­zavarokról is beszámolt a TV2 csinos időjósa.

Most egy drámai képpárral emlékezik meg a tavalyi szenvedésről, s hívja fel a figyelmet arra, hogy ez a vírus nagyon nem játék!

“A két kép között 1 év, de valójában fényévnyi a különbség…Pontosan egy évvel ezelőtt kezdődött egy két hónapig tartó küzdelmem a Koronavírussal…akkor még fogalmam sem volt arról, hogy mivel kell majd a következő hónapokban szembenéznem és mennyire megváltozik az életem és az egész világ körülöttem!

Te gondoltad volna?

Elvesztettük a szabadságunkat és a biztonságérzetünket! A remény viszont felcsillant előttünk, hiszen van már vakcina! Ráadásul több is! Azt azonban tudnod kell, hogy a védőoltás nem a fertőzéstől véd meg, hanem a súlyos tünetektől és szövődményektől! Ezért az oltást követően is viselned kell a maszkot!

Ma már a tv-ben a munkám során is – amíg adásba nem kerülök, az utolsó pillanatig maszkot hordok!

Egymás kezében van a sorsunk, az egészségünk, a megélhetésünk, a szabadságunk az életünk!

Hiába vigyázok magamra, ha te nem vigyázol rám! Nagyon várom, hogy sorra kerüljek és végre megkaphassam én is a Koronavírus elleni védőoltást! Eddig a védőoltásra vártunk…most mire vársz még? Hány embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy elszánd magad és jelentkezz a védőoltásra? #covid_19 #covid #aftercovid #vaccin #oltás #védőoltás” – szól az intelem Instagram-oldalán.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate