-

Váratlan bejelentést tett Szabó Zsófi a válásával kapcsolatban, megfagyott körülötte a levegőBudapest — Nagyon megviselte a válása körül kialakult hercehurca Szabó Zsófit (32).

A műsorvezető az RTL Klub Reggeli című műsorában jelentette be, öt év után tönkrement a házassága, ám azóta nem beszélt arról, mi megy végbe a lelkében, hogyan viseli, hogy zátonyra futott a kapcsolata Zsolttal, kisfia édesapjával. Istenes Bencével azonban kivételt tett, és a legnagyobb videómegosztó oldalon elérhető IstenEst aktuális adásában őszintén beszélt arról, hogy a szakítás mellett azzal is meg kell küzdenie, mennyien bántják őt, amióta megosztotta a nyilvánossággal, hogy külön utakon folytatják a férjével. Pedig Zsófi szinte megsejtette, mi vár rá.– Egy csomó cikk lesz és fáj, hogy mi vár ránk. Egy csomó címlap, amit jó lenne megúszni… Lehet, hogy volt egy hangzatos esküvőnk, de mi soha nem kifelé éltünk, meg kellett küzdenünk ezért a kapcsolatért, ami eddig tartott. Együtt maradunk, de nem mint férj és feleség – mondta akkor, január végén Szabó Zsófi, akinek a sejtése beigazolódott.

A rajongókat azóta is foglalkoztatja, miért mehetett tönkre a házasságuk gyönyörű esküvőjük és tündéri kisfiuk, Mendel születése után. Noha Zsófi sejthette, hogy követői aggódnak érte és reagálnak is a bombaként robbanó hírre, talán ő maga sem gondolta, milyen negatív reakciókkal találkozik majd. Nem bántak vele kesztyűs kézzel és ezt nehezen viselte.

– Erről most is fáj beszélni. Igazából a futással meg a melóval egy kicsit felhozom magam, de ez nagyon kemény… – ismerte el Istenes Bencének a válása körüli felhajtásról Szabó Zsófi. – Úgy jövök ki ebből a válásból, mintha boszorkány lennék. Mintha a megtestesült gonosz lennék. Nyilván nem azt akarom, hogy szentté avassanak, vagy hogy mindenki szeressen, de ne gyűlöljenek ennyien a semmiért! A legdurvább az, hogy nagymamák kommentelnek. Két-három unokával mosolygó, cuki nagymamák azok, akik a legdurvább kommenteket írják – fakadt ki Szabó Zsófi, aki szerint az internet ideális felülete a gyűlölködőknek. – Ez évről évre kegyetlenebb… Felületet ad azoknak az embereknek, akik névtelenül szeretnek gyűlölködni. Ez pedig nagyon-nagyon rosszulesik.


Aggódnak érte a rajongók


Szabó Zsófin nemcsak lelkileg, de testileg is nagyon sokat alakított az, hogy belátták, férjével, Zsolttal együtt nem megy tovább. A műsorvezető rengeteget fogyott, a közösségi oldalára feltöltött képek alatt azonban aggódó hozzászólások is érkeztek, hogy már-már túl vékony. Zsófi azonban örül a leadott kilóknak.

– Sokan írják, hogy már biztos nem eszem, meg hova fogyózom Hát nem fogyózom, futok – fogalmazott a Fókusznak Szabó Zsófi, megsúgva, szívesen visszatérne a modellkedéshez és a színészethez is.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate