4 évig készített a középiskolás lány képeket az édesanyjával. Az utolsó képtől libabőrösek lettünk!Ez a történet a Twitteren  igencsak nagy visszhangot keltett. Ha végignézed, nem fogod kibírni te sem könnyek nélkül. Nagyon megható!

Ez a fiatal lány @nanatat07 felhasználó néven van jelen a Twitteren, és olyan képes történetet posztolt, hogy a szíved meghasad tőle.

A lány attól a naptól kezdve, hogy bekerült a középiskolába rendszeresen készített, szinte ugyanolyan beállású képeket az édesanyjával.

Vidámak, szépek, mosolygósak, és a legtöbb képen fagyit esznek, vagy üdítőznek. Azonban, ahogy a történetben egyre tovább haladunk, annál inkább kezd összeszorulni a szívünk, ugyanis az utolsó képen, ami a lány diplomaosztója után készült, már nincs ott az édesanya.

Láthatjuk, hogy a lány a temetőben készítette a fényképet, az anya sírhelyénél. A kezében van egy üdítő, egy másik pedig, az anya kedvence a sírkőre van téve.

Ez a megható történet pillanatok alatt járt körben a világban, és nagyon sok embert ríkatott meg.

“Nem lehetett végig velem, de engem így is motivált, hogy erős maradjak mindig”-írta a lány.
Forrás

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1510) elgondolkodtató (94) érdekességek (1100) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (402) viccek (132)