-

A pizzafutár egy nap egy rozsdás lakókocsihoz visz ki pizzát, libabőrös lett attól, amit ott talál!Van, hogy nem tudjuk, egyes embereknek mekkora hatása lehet az életünkre, amíg olyan helyzetben nem kerülünk, hogy ez kiderülhessen. Egy Lee Haase nevű férfinek Angela Nguyen volt ez a meghatározó személy az életben.

Angela pizzafutárként dolgozik és több ezer pizzát szállított már ki az évek során. Ezen idő alatt sok állandó ügyfele lett, közöttük Lee is. A férfi óramű pontossággal, minden szombaton rendelt egy pizzát, amelyet Angela szállított ki. Azonban egyik szombaton nem érkezett tőle hívás.

Angela aggódott Lee-ért és kiment a házához, hogy megtudja, mi történt. Amint megérkezett, azonnal szembesült a károkkal. Egy hatalmas vihar lerombolta Lee otthonának nagy részét.

A vihar után Lee anyagilag nem engedhette meg magának, hogy felújíttassa a házat. Ami még szörnyűbb, hogy a fiát is elveszítette ebben az időben egy balesetben. Kétségbeesetten és összetörve lelkileg, Lee egy kis lakókocsiba költözött.

Angela lánya, Sarah, aki szintén pizzafutárként dolgozik, megtudta, hogy hol él Lee. Elmondta anyjának, hogy milyen szörnyű körülmények között tengődik a férfi. A lakókocsiban nem volt fűtés, víz, villanyáram és szennyvízelvezetés sem.

Angela képtelen volt ölbe tett kézzel ülni. Majd megszakadt a szíve a férfiért és úgy döntött, hogy tesz érte valamit.

“Úgy gondoltam, hogy tennünk kell valamit, Nem hagyhatjuk, hogy egy ember ilyen körülmények között éljen.” – mondta Angela.

Egy egész egy egyszerű akcióval kezdődött. Angela vitt Lee-nek egy hősugárzót.

Ezután elindított egy adományoldalt Lee nevére. Ahogy az emberek értesültek a történetéről, egyre többen adományoztak neki. Még Ausztráliából is érkezett pénz Lee számlájára. Mindössze két hónap alatt sikerült nagyjából 8.5 millió forintnak megfelelő összeget gyűjteniük, amiből képesek voltak Lee-nek egy új mobil házat venni.

Néhány héttel ezután néhány önkéntessel együtt Angela bemutatta Lee-nek az új otthonát, amely mindennel fel volt szerelve, még élelmiszerrel és ruhával is. Az ágy fölött pedig a legfontosabb szavak szerepeltek: öröm, remény, szeretet, béke és hit.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate