-

Durva időjárásváltozás jön, de van egy nagyon rossz hírünk isÉrkezik az igazi nyári kánikula a héten, többször is 30 fok felé csúszik a hőmérő higanyszála.


Kedden sok napsütés várható fátyol- és gomolyfelhők mellett. Keleten, a határvidéken kialakulhat egy-egy zápor, máshol azonban nem várható csapadék. Az északi szelet élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25-29 fok között alakul.


Szerdán is napos idő várható, helyenként fátyol- és gomolyfelhőkkel. Északkeleten előfordulhat egy-egy zápor. A Dunántúlon mérsékelt marad a légmozgás, másutt azonban nagy területen megélénkül az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27-31, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet pedig 10-16 fok között várható.


Csütörtökön száraz és derült lesz az idő, általában mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29-33 fok között alakul.


Pénteken túlnyomóan derűs időre számíthatunk, csapadék nélkül. A légmozgás általában mérsékelt marad, északnyugaton azonban megélénkül a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31-35 fok között alakul.


Szombaton is marad a napos idő, ám nyugaton megnövekszik a gomolyfelhőzet, csapadék viszont nem várható. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32-36 fok között várható.Vasárnap hol erősebb, hol gyengébb lesz a gomolyfelhő-képződés, és helyenként zápor vagy akár zivatar is kialakulhat. A délkeleti szél nagy területen megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29-35 fok között valószínű.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate