-

Rubint Réka úgy beolvasott rosszindulatú embereknek, hogy azóta ezrek osztják a szavait !Keményen kiosztotta a sok “idióta, vakon botorkáló, rosszindulatú fanyalgót”Rubint Rékának elege lett: Keményen kiosztotta a sok “idióta, vakon botorkáló, rosszindulatú fanyalgót”

Schobert Norbi nemrég egy újabb sikersztorit osztott meg a követőivel, hiszen az ő segítségével sikerült mindössze 1 év alatt 100 kilót leadnia az ország egykori legkövérebb tinijének, Rácz Gézának.

Voltak akik gratuláltak, de voltak olyanok is, akik megvádolták őket azzal, hogy valójában jóval kevesebb kilóról van szó, és átverik az embereket. Rékának elege lett férje mocskolásából, és keményen helyre rakta a kritizálókat.

“Olvasom megint a sok idióta , vakon botorkáló, rosszindulatú fanyalgót Norbi és Géza oldalán, hogy semmit nem fogyott. Hát persze! Semmit! Csak!!! 100 kilót! Ilyenkor mindig rájövök, hogy az ilyen korlátolt embereknek mennyire nehéz lenne 1x kilépni a sötétségből a fényre és tiszta szívből elismerni , támogatni a másikat. Vagy egyszerűen csak csendben maradni!”– írta Rubint Réka.

Rácz Géza tényleg látványosan sokat fogyott az utóbbi 12 hónapban, Norbi pedig élő videóban bizonyította, hogy valóban 100 kilótól szabadult meg a pártfogoltja.

Rácz Gézu napra pontosan tegnap találkozott először Schobert Norbival. A fitneszguru azután karolta fel az akkor még 317 kilós kamaszt, hogy olvasta a Bors róla szóló riportját. A pándi cigánysoron élő fiatalember akkoriban szinte még a levegőtől is hízott, ám azóta rengeteget változott az élete, mivel Norbi biztosítja neki a szénhidrátszegény étrendet.

Géza tegnap a fitneszguru irodájába volt hivatalos, hogy elvégezzék a havonta esedékes mérlegelést. A már 18 éves fiatal némi izgalommal a szívében lépett a mérőeszközre, és a fitneszguru sem tagadta feszültségét. Amikor aztán meglátták, milyen szám jelenik meg a digitális kijelzőn, mindketten lelkesen felkiáltottak: Ez igen!

„Sikerült! Géza egy év alatt lefogyott 100 kilót! Most az a terv, hogy egy újabb esztendő alatt újabb egy mázsától szabaduljon meg, hogy aztán a plasztikai sebészek eltávolítsanak róla 15–20 kiló megnyúlt bőrt” – mondta a Borsnak Norbi.

Géza története ezzel tehát nem ért véget, mi több, csak most jön a java, ugyanis ha­marosan munkába áll, szintén mentora segítségével. „Az egyik monori üzletemben fog dolgozni egyelőre négy órában. Ebből végre lesz saját keresete, ami nyilván Géza önérzetének is jót tesz majd” – mosolygott Schobert Norbert.

Most intézik az újdonsült munkavállaló hivatalos papírjait, és ha azok végre a kezében lesznek, már alá is írhatja élete első munkaszerződését.

„Ez tényleg nagy nap, a fogyás és a munka miatt is! Ezt csinálják utánam” – fogalmazott a Borsnak Rácz Gézu, akinek ezentúl nem kell attól tartania, hogy édesanyjával és testvérével együtt utcára kerülnek.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2500) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (292)

Translate