-

Lányukat elismerték a világ legszebb kislányának – Egyszerűen nem tudod róla levenni a szemedA szibériai származású modell, Kseniya Belousova és a nigériai származású egykori futballista Ugo Ukah már jó pár éve alkotnak egy párt és 2019. augusztus 31-én hivatalosan is összekötötték életüket. Persze szerelmük gyümölcse, Vivienne már korábban meglátta a napvilágot, ám a pár úgy érezte itt az ideje a házasságnak.

A kislány 2014. november 6-án látta meg a napvilágit és azóta szépségével és egyediségével bearanyozta szülei mindennapjait. Vivienne annyira szép, hogy a világ legszebb kislányának titulálták. Ezt az érdemet korábban a francia modell, Thylane Blondeau illetve az orosz Anastasia Knyazeva is birtokolta. Úgy tűnik most Viviennen a sor, hogy eme címet birtokolja.

Annyit kell tudni Vivienneről, hogy édesanyja és édesapja jó génjeit örökölte. Minden ami gyönyörű és lélegzetelállító bennük, azt a kislány is megkapta. Anyja hófehér, apja pedig csokoládébarna bőrszínnel rendelkezik, Vivienne pedig ennek a kettőnek a keveréke, vagyis egy csodás tejeskávéhoz hasonló. Igéző szemeit édesapjától örökölte, mellyel ha rád néz, biztos, hogy elveszel a tekintetében. Szépsége annyira páratlan, hogy szinte alig tudjuk levenni róla a szemünket.

Hirdetés

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate