-

„Arany szíve volt, nem ezt érdemelte” – utolsó lélegzetével is kislányát védte a meggyilkolt édesapaÖsszetörtek a helyiek, sírva nyilatkozott a legjobb barátja.

Lányát védte az az apuka, akit néhány tizenéves gyilkolt meg otthona előtt. A 45 éves James Markhamet hétfő este támadták meg a kelet-londoni Chingfordban, amikor a Mirror szerint lánya védelmére kelt egy csapat tinivel szemben.

Úgy tudni, hogy a férfit megkéselték, majd a mentők és a szomszédok erőfeszítései ellenére a helyszínen életét vesztette. Az ügy kapcsán egy 14 éves fiatalembert gyanúsítottak meg a férfi meggyilkolásával. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a fiú hamarosan megjelenik majd a bíróságon. Mindeközben egy másik, szintén 14 éves tinit is kikérdeztek a történtek miatt, ő szabadlábon védekezhet. Egy 16 éves lányt pedig azzal gyanúsítanak, hogy az elkövetőnek segített, ő is szabadlábon védekezhet.


Virágokkal tisztelegnek


A szomszédok szerint az apa rendkívül jószívű ember volt. Az emlékére virágokat helyeztek ki a tragédia helyszínén.

„Ő nemcsak a szomszédom, de a barátom is volt„ – mondta James egyik jó barátja, majd könnyek között folytatta: „Kedves, rendes, dolgos embernek ismerte mindenki. Mindig korán kelt, hogy dolgozni menjen, majd mikor hazaért, a gyerekekkel töltötte minden idejét. Bárkinek bármi gondja akadt, egyből egy szó nélkül segített. Arany szíve volt, nem ezt érdemelte.”Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate