„Arany szíve volt, nem ezt érdemelte” – utolsó lélegzetével is kislányát védte a meggyilkolt édesapaÖsszetörtek a helyiek, sírva nyilatkozott a legjobb barátja.

Lányát védte az az apuka, akit néhány tizenéves gyilkolt meg otthona előtt. A 45 éves James Markhamet hétfő este támadták meg a kelet-londoni Chingfordban, amikor a Mirror szerint lánya védelmére kelt egy csapat tinivel szemben.

Úgy tudni, hogy a férfit megkéselték, majd a mentők és a szomszédok erőfeszítései ellenére a helyszínen életét vesztette. Az ügy kapcsán egy 14 éves fiatalembert gyanúsítottak meg a férfi meggyilkolásával. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a fiú hamarosan megjelenik majd a bíróságon. Mindeközben egy másik, szintén 14 éves tinit is kikérdeztek a történtek miatt, ő szabadlábon védekezhet. Egy 16 éves lányt pedig azzal gyanúsítanak, hogy az elkövetőnek segített, ő is szabadlábon védekezhet.


Virágokkal tisztelegnek


A szomszédok szerint az apa rendkívül jószívű ember volt. Az emlékére virágokat helyeztek ki a tragédia helyszínén.

„Ő nemcsak a szomszédom, de a barátom is volt„ – mondta James egyik jó barátja, majd könnyek között folytatta: „Kedves, rendes, dolgos embernek ismerte mindenki. Mindig korán kelt, hogy dolgozni menjen, majd mikor hazaért, a gyerekekkel töltötte minden idejét. Bárkinek bármi gondja akadt, egyből egy szó nélkül segített. Arany szíve volt, nem ezt érdemelte.”Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1510) elgondolkodtató (94) érdekességek (1100) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (402) viccek (132)