-

Lebénult és emiatt elhagyta a férje… Sosem találnád ki hogyan büntette meg az élet!Néha azok az emberek okozzák a legnagyobb csalódást, akikben a legjobban megbízunk. Kezdetben ők a legfontosabbak számunkra, de ha megpróbáltatásokkal kerülünk szembe, ők az elsők, akik elillannak egy jobb élet reményében.

Ugyanez történt a négygyermekes anyukával, Riona Kelly-vel is. 2015 márciusában egy nagyon ritka gerincet érintő sztrókot kapott.

Nem tudott megmozdulni és ez volt életének egyik legdurvább időszaka. Sajnos Riona férjéről kiderült, hogy nem egy megbízható ember.

Úgy döntött elhagyja Rionát, amíg ő a kórházban volt. Riona azt hitte képtelen lesz egyedül boldogulni, de a tudat, hogy a gyermekeinek szükségük van rá, erőt adott neki.

Pár hónap után végül kiengedték a kórházból. Azután elkezdett egy személyi tréner után kutatni, aki segít neki megtanulni újra járni.

Keith volt az a férfi, aki rengeteg időt töltött vele, motiválta és folyamatosan erősítette abban, hogy bármire képes. Végül Riona újra képes lett járni és elhatározta, hogy abbahagyja a munkát Keith-tel.

Habár ez csak a kapcsolatuk kezdete volt, a két felnőtt szerelembe esett. Immár 11 hónapja vannak együtt.

Riona gyerekei nagyon kedvelik a férfit és Riona büszkén állítja, hogy a sok nehézség ellenére, amin keresztülment, igazán boldognak érzi magát.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate