-

Váratlan bejelentést tettek: nagy ajándékot kapnak a nyugdíjasok, ekkor kell figyelni a postaládájukat!Nyitrai Zsolt Facebook-odalán közölte a jó hírt.

Tavasszal újabb JóKor magazin várható, az ingyenes kiadványt a postaládájukban találják majd meg a magyar nyugdíjasok. S hogy miről olvashatnak benne? Többek közt a nyugdíjprémiumról – derül ki Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő legfrissebb Facebook-bejegyzéséből.

„Novemberben közel 2,5 millió nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő honfitársunk kapta meg a rekordösszegű 80.000 Ft nyugdíjprémiumot. A baloldal kormányzása alatt nyugdíjprémium kifizetésére eddig még sosem került sor, a polgári kormány viszont negyedik alkalommal adja a juttatást.

Februárban Magyarország Kormánya visszaadta a baloldal által korábban elvett 13. havi nyugdíjat is.

Ezt az egy havi pluszt ráadásul a 2022. januári 5 %-os nyugdíjemeléssel növelt összeg után kapták meg a jogosultak.

Magyarország Kormánya megbecsüli az időseket.

A 2010 utáni nyugdíjasokat segítő intézkedésekről, Orbán Viktor miniszterelnök exkluzív interjújáról még több információt olvashat a tavasszal ismételten megjelenő JóKor magazinban.

A baloldal ismét megszorításokat, nyugdíjcsökkentést, rezsiemelést, és fizetős egészségügyet hozna az időseknek.

A polgári kormány viszont megbecsüli a nyugdíjasokat.

Előre menjünk, ne hátra!” – írta legfrissebb posztjában Nyitrai Zsolt. Az országgyűlési képviselő egy friss videót is mellékelt a bejegyzéséhez.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate