-

Medveczky Ilona elképesztő összegű villanyszámlát kapott: “Teljes sötétségben fogok élni”Medveczky Ilona mindig is szeretett spórolni, sosem élt nagy lábon, annak ellenére, hogy egy gyönyörű, budai villában él. Az egykori táncos nemrég megkapta a villanyszámlát, az összeg láttán teljesen ledöbbent, nehéz hónapoknak néz elébe.

Az egész ország aggódik a megemelkedett villany és gázárak miatt, sokan kerülnek bajba, hiszen a magas áram miatt, félő, hogy ételre már nem marad. Közéjük tartozik Medveczky Ilona is, aki nemrég kapta meg a villanyszámláját, ami valósággal sokkolta.

Medveczky Ilona villanyszámlája 90 ezer forint lett.

“Eddig nem is fűtöttem, pedig nagyon fázós vagyok, igyekszem takarékoskodni. Egyből viszont nem engedek: fontos, hogy a kutyáknak mindig legyen meleg ételük. Még akkor is, ha nekem nincs” – szögezte le a táncosnő, aki aggódik amiatt, mi lesz majd később.

A táncosnő dupla annyit fizetett, mint amennyit eddig szokott, már a tévét sem nézi annyit, mind előtte, mindenen spórol.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate