-

Berki Mazsi kétségbe van esve, szerény karácsony elé néz, már megszokta, hogy gazdag férfiak tartják elBerki Mazsi a gazdag új barátjával sincs már együtt, ami azért is lehet nehézség számára, mert korábban mindig a párjai tartották el, ők garantálták számára a luxust. Bár mostanában is anyagi gondokra panaszkodott, úgy tudni, Berki halála óta milliók kerültek elő, és egykori apósa rendezte az adósságaikat.

Berki Mazsi nemrég beszélt arról, hogy egyedül kell eltartania magát és a kislányát, ami szerinte nem könnyű feladat, rengeteget kell azért tennie, hogy a számlákat fizesse. Most egy ismerőse árulta el, hogy él az özvegy, aki volt párjai mellett a luxushoz szokott.

Lehet, hogy Mazsinak mostanában tényleg pénzügyi gondjai vannak, mert most senki nem segíti anyagilag. Pedig korábban rendre olyan párjai voltak, akik mindent megadtak neki.

Az első férje például tejben-vajban fürösztötte. Az a férfi is egy gazdag vállalkozó volt, és luxusautó-kereskedőként semmit nem sajnált Mazsitól. Óriási szerelem volt az övék, ahol egy hatmillió forintos, a Bazilikában tartott esküvő tette fel az i-re a pontot. Renáta luxuslakásban élt, luxusautóval járt, luxusnászútra utaztak.. Már a közös babát tervezték, amikor Mazsi elhagyta a férfit Berki Krisztiánért. A utolsó partnere is dúsgazdag, szintén autókereskedő volt. Viszont ismét Mazsi volt az, aki szakított"  - árulta el egy ismerős a Blikknek.

Bár Mazsi hangoztatja, hogy Emmát is azért kellett bölcsődébe adnia, mert sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy a számláit és az adósságait ki tudja fizetni, Berki édesanyja szerint nincs szó semmiféle adósságról. 

"A fiamnak nem volt semmiféle adóssága! Egyszerűen az volt, amit Mazsival együtt vettek fel a közös otthonukra! Ez olyan húszmillió forint lehetett.

Krisztiánnak pluszban volt pénze, amit a volt férjemnek adott oda, és ő meg is őrizte neki. Mazsi is tudott erről a pénzről, kérte is, de, Feri nem adta oda neki, hanem ebből fizette ki az adósságukat. Így nem is értem, mit is kell annyit dolgoznia!

Közös kölcsön volt, ezt Mazsinak kellett volna visszafizetnie. De nem baj, helyette ezt most megtette Krisztián édesapja, az utolsó fillérig rendezte a kintlevőségeket" - derült ki.

Berki Krisztián édesanyja szerint a felvett pénzt elszórakozták és elutazták, de a fia tett is félre, ebből sikerült a halála után rendezni a kölcsönt.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate