-

Elmondta a pilóta, hova „hullik” a vécé tartalma a repülőrőlEgy hosszabb út alatt akár több mint ezerszer is használhatják a mellékhelyiséget.

Sokakban még mindig kérdéseket vet fel, hogy hova is tűnik a repülőgép vécéinek tartalma, miután lehúzzák az utasok. Egyesek még mindig azt hiszik, hogy a csomagokat egyszerűen szélnek eresztik, és később szerencsétlen emberek nyakában landolnak, ezért egy pilóta úgy érezte, ideje végre rendet tennie a kérdésben.

Tudtad, hogy amikor lehúzod a WC-t a repülőgépen, az valójában nem ömlik ki rá a lakosokra?

– kérdezi követőitől Garrett, aki a TikTokon @flywithgarrett néven szerepel.

A pilóta a videóban elmondja, hogy a vécé tartalma a repülőgép hátuljában lévő tartályokba kerül, amit az adott célállomás földi személyzete ürít ki.

A pilóta elmondása szerint egy hosszú repülőúton akár több mint ezerszer leölbíthetik a vécét, így több mint 1200 liternyi emberi hulladék keletkezik.

A TikTokon sokan értetlenkedtek, hogy hogy lehet, hogy az emberek még mindig azt hiszik, hogy a levegőbe eresztik a vécék tartalmát.

Valóban vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogy a repülőről a lakosokra kerül a cucc?

– kérdezte egy kommentelő, más szigorúbb volt.

És ezek az emberek szavazhatnak is!

– írta egy felhasználó.

Voltak olyanok, akik elismerték, hogy ők sem voltak biztosak a helyes válaszban.

Gyerekkorom óta azt gondoltam, hogy a pilóta a tengerbe zúdítja az anyagot… Omg.

– írta egy követő, akihez hasonlóan sokan köszönetüket fejezték ki, hogy végre választ kaptak a kérdésre, ami már régóta nyomasztotta őket.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate