-

16 órát várt a mentőkre, végül meghalt a nő
Meghalt egy nő, aki 16 órát várt a mentőkre, a tragédia még tavaly novemberben történt, amikor az 54 éves Terezának leállt a szíve – írja a Metro. Az asszony korábban súlyos cukorbetegségben, és izomsorvadásban szenvedett, ami miatt Hullban kezelték az Egyesült Királyságban. A nő állapota azonban egyre rosszabbodott, Matthew Simpson  hiába hívott mentőautót az csak órákkal később érkezett ki. Amire megérkeztek, a nő már nem élt. 

Ő volt a legjobb barátom, ő volt a lelki társam

– fakadt ki Matthew.

A férfi érhető módon súlyosan fel van háborodva yorkshire-i mentőszolgálatra, és úgy véli, ha a mentőszolgálat időben kiért volna, talán még megtudták volna menteni  feleségét. A házaspár idén ünnepelte volna a 25. házassági évfordulóját. Az üggyel kapcsolatban a portál megjegyzi, hogy a brit egészségügyi rendszer már régóta komoly leterheltséggel küzd, óriási az ápoló- és az orvoshiány, így a dolgozók nap mint nap komoly kihívásokkal néznek szembe.

A borítókép illusztráció. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate