-

Az édesanya dühében levelet ír tiszteletlen és kezelhetetlen tini fiának, online mindenki őt ünnepli
“Már elég nagy vagyok ahhoz, hogy saját magam döntsek.” vagy “Már saját pénzem van.” Ez az a két kifejezés, amit a legtöbbször hallanak a szülők tini gyerekük szájából.

Egyszer az egyik édesanyának elege lett fia beképzelt viselkedéséből és úgy döntött, megleckézteti őt.

A 13 éves Áronnak volt egy Youtube csatornája és 2015-ben ez elkezdett pénzt hozni a konyhára. De a siker a fejébe szállt a fiúnak.

A gyerekét egyedül nevelő anyuka szerint fia nem foglalkozott az iskolai dolgaival, merész volt, úgy csinált, mint akinek semmi vesztenivalója sincs. Meg volt győződve arról, hogy meg tud élni a Youtube csatornával keresett pénzből.

Az édesanyának egy napon elfogyott a türelme és írt egy levelet a fiának, hogy szálljon le a földre.

Ezzel a levéllel azt akarta neki megtanítani, milyen értékes az, hogy szülei házában lakhat, ez a levél véletlenül felkerült a Facebook-ra és ezrek olvashatták.


KEDVES ÁRON!

MIVEL ÚGY TŰNIK ELFELEJTETTED, HOGY CSAK 13 ÉVES VAGY, ÉN PEDIG AZ ANYÁD VAGYOK ÉS NEM AKAROD, HOGY ELLENŐRIZZELEK – ÚGY GONDOLOM KELLENE TANULNOD VALAMIT AZ ÖNÁLLÓSÁGGAL KAPCSOLATBAN.

MOST, HOGY AZ ARCOMBA VÁGOD, HOGY MÁR SAJÁT FIZETÉSED VAN, NYUGODTAN KIFIZETHETED AZOKAT A DOLGOKAT, AMIT EDDIG ÉN ÁLLTAM. TEHÁT, HA SZERETNÉL SZÁMÍTÓGÉPET ÉS LÁMPÁT HASZNÁLNI, VAGY INTERNET HOZZÁFÉRÉS KELL, AKKOR EZT NEKED KELL KIFIZETNED.

LAKÁSBÉRLÉS:  50000 FT

VILLANYÁRAM: 8000 FT

INTERNET: 7000 FT

ENNIVALÓ: 20000 FT

KÉRLEK, VIDD KI A SZEMETET MINDEN HÉTEN HÉTFŐN, SZERDÁN ÉS PÉNTEKEN, ÉS EZEKEN A NAPOKON PORSZÍVÓZZ IS KI. MINDEN HÉTEN KI KELL TAKARÍTANOD A FÜRDŐSZOBÁDAT, FŐZNÖD KELL MAGADRA ÉS PAKOLJ EL MAGAD UTÁN. HA EZT NEKEM KELL MEGCSINÁLNI, FELSZÁMOLOK NEKED NAPONTA 5000 FT TAKARÍTÁSI KÖLTSÉGET.

HA ÚGY GONDOLOD, INKÁBB MEGINT A GYEREKEM LESZEL ÉS NEM A LAKÓTÁRSAM, AKKOR MEGBESZÉLHETJÜK A FELTÉTELEKET.

SZERETETTEL,

ANYA

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate