-

Nostradamus jóslata szerint hamarosan rejtélyes király taszíthatja le a trónról III. Károlyt
Nostradamus több olyan jóslatot is tett az idők során, amelyek beköveztek, ám ezt egyelőre nem tudni, hogy II. Erzsébet utódját illetően igaza lesz-e. Nostradamus egyik jövendölését ugyanis úgy értelmezik, hogy III. Károly lemondhat a trónról uralkodása során, s egy új, rejtélyes uralkodó kerül a trónra.

Erről Mario Reading 2005-ös könyve számol be, amely Nostradamus csaknem 450 évvel ezelőtti jóslatait értelmezi újra. Innen következtethetünk arra is, hogy Károly a Diana hercegnőhöz fűződő viszonya miatti rossz megítélése miatt mondhat le.

A könyv II. Erzsébet fiának trónra kerülése kapcsán nagy visszhangot kapott, többek között azért, mert azt is állítja, hogy egy olyan személy kerül trónra, aki sosem számított erre. Egyesek úgy vélik, ez Harryre, Sussex hercegére utalhat – írja a Daily Star.

Reading Nostradamus versei segítségével megjósolta azt is, hogy a királynő 2022 őszén hal meg.

A szerző pontos szavai szerint II. Erzsébet királynő 2022 körül, körülbelül kilencvenhat évesen hal meg, öt évvel fiatalabban, mint az édesanyja. Reading hozzáteszi: „Károly herceg 2022-ben lesz hetvennégy éves, amikor átveszi a trónt, de a brit lakosság egy bizonyos része továbbra is haragszik rá Diana hercegnő sorsa miatt”.


Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate