-

Ekkor fog szülni Kulcsár Edina, már nem sok van hátra
Az egykori szépségkirálynő még tavaly mondta le a szereplését a Dancing with the Stars soronkövetkező évadában. Akkor mindenki legnagyobb meglepetésére elárulta, hogy nem tudja vállalni az intenzív felkészüléssel járó szereplést, hiszen új párjától - azóta a férjétől, G.w.M-től gyermeket vár.


Mikor fog szülni Kulcsár Edina?

Azóta sor került a titkos esküvőre, ahonnan gyönyörű fotók érkeztek a pocakos menyasszonyról. Jól láthatóan szépen gömbölyödik már Kulcsár Edina pocakja, lassan már mindenórás kismama. Ezt pedig már a követői is szóvátették Edinának egy kérdezz-felelek játékban. Valaki megkérdezte Edinától, amire mindenki kíváncsi:


"Mikor születik a kicsi? Sokan bántanak!"


Mire Edina így válaszolt a 24 óráig látható Instagram-sztorijában, amit ide kattintva te is megtekinthetsz még egy ideig:


"Most már szinte mindenki ezt kérdezi, és alapvetően nagyon szívesen válaszolnék is, viszont sajnos annak következményei lennének. Kötelességem a privát szféránkra vigyázni. Nem úgy szeretném megélni a kislányunk születését, hogy azon feszengek, hogy fotósok osonnak be a kórházba, hogy lefotózzanak minket csak azért, hogy ők írhassák meg elsőként a babánk érkezését" - fogalmazott a sztáranyuka.


Majd még hozzátette:


Szóval ez az oka annak, hogy erre a kérdésre nem tudok konkrét dátummal válaszolni.

A bántásokról pedig úgy fogalmazott Kulcsár Edina, hogy ő próbálja nem felvenni azokat. Nem nézi feleslegesen a kommentszekciót, hiszen csak hozzá közel álló emberek véleményére ad, idegenekére nem.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate