-

Rubint Réka elárulta a boldog párkapcsolat titkát - nem tudjuk sírjunk vagy nevessünk ezen
Rubint Réka és Schobert Norbi ismert és közkedvelt személyiségek, akik hajlamosak arra, hogy közösségi oldalaikon áradozzanak egymásról. Szerelmük már 21 éve tart, és három gyermekük nevelése közben is megőrizték szoros kötődésüket. Most pedig a boldog párkapcsolat titkát is megosztották a nagyközönséggel.

Schobert Norbi gyakran elismerően és szeretetteljesen ír feleségéről, Rékáról, aki viszont nosztalgikusan emlékezik vissza az együtt töltött évekre és a megélt élményekre. A házaspár élete során számos nehézséggel találkozott, mégis mindig kitartottak egymás mellett.

Rubint Réka nemrégiben az Instagram-oldalán árulta el, hogy mi a titka a hosszú és boldog kapcsolatuknak. Egy szerelmes fotóval együtt a következőt írta: „Jóban – rosszban , a legboldogabb, legönfeledtebb és a legnehezebb pillanatokban is a másikért élni … ez a hosszú párkapcsolat titka. Van és létezik ilyen”

Ez a bejegyzés egyben a házaspár szerelmének és kitartásának üzenete is, amely arra emlékeztet bennünket, hogy a hosszú távú boldogság titka a másik iránti elkötelezettség és a közös életben való örömök és nehézségek együttes átélése.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate