-

Tápai Szabináéknál jön a baba? Ezért kellett nagy hirtelen kibékülni? Olyan fotót tettek közzé, ami alatt özönlenek a gratulációk
Mint arról már tudhatunk, Kucsera Gábor és Tápai Szabina sikerrel járt, megbeszélték a nézeteltéréseiket és újra boldog és kiegyensúlyozott szerelmes párt alkotnak - írja meg a Metropol. Minderre a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban derült fény.


A rajongók majd kiugrottak a bőrükből, hiszen mindenki örült annak, hogy végre újra egy párt alkotnak, azonban Szabinát figyelemre intették, mert az olimpikon korábban már többször is megcsalta.


Most mindenki nagyon örül, záporoznak a kommentek

Szabina rajongói szabályosan sokkolódtak, mikor kedvencük egy kisbabás fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán. Sajnos gyorsan kiderült, hogy egy korábbi képről van szó, és csak azért rakták ki, mert Bella 3 éves lett.


Ma vagy 3 éves! Isten éltessen, kicsi Bella! Amikor megszülettél, egy Csoda érkezett veled! Te tényleg Isten ajándéka vagy az életünkben! Nagyon Szeretünk!


– írta hozzá az aranyos fotóhoz, amit IDE kattintva meg is tudsz nézni. A követők természetesen felrobbantották a kommentszekciót, tele van jókívánságokkal és felköszöntésekkel.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate